torsdag 8 december 2011

Att veta vart man ska

Hur underbart är det inte att få luta sig tillbaka och låta tankarna summera dagen, att stilla fundera på vad som varit och på morgondagens vara, när nuet breder ut sig och släpper in sanningar kommer känslan som talar om att allt är som det ska. 

Att blicka mot skyn och forma de vita tussarna med fantasin är inte bara för våra små, molnen finns där för oss vuxna så vi ska kunna hela vår själ och hjärta, för bevarandet av barnet inom oss.

En förvirrad man. Hur kan det komma sig?
När snart femtio år har passerat har så äntligen erfarenheten talat - varför veta vart man ska. I morgon. 

Då är det en ny dag att fylla med liv.

Ta hand om er!
Nalle

4 kommentarer:

  1. Ja, va tusan du har rätt. Vi är ju snart jämngamla så jag förstår att du börjar få insikt i livets verkliga skeenden. "I morgon är en annan dag"
    Puss min kronprins

    SvaraRadera
  2. Hej på dig! Du är dig lik, inte en dag äldre än 16 eller 17 eller vad du nu kunde ha varit när vi kände varandra, samma filosof som förr är du också så barnet i dig finns tycks finnas kvar.

    Hälsningar Sanna

    SvaraRadera
  3. Hej Sanna!

    Tack för din kommentar.

    Nu blir jag ju nyfiken på vem du är. Jag känner flera som heter Sanna..? Du kan väl skriva ett mail och berätta om du vill vara anonym här på bloggen. Du når mig på adressen: nallenjutaren@gmail.com

    Ha det bra och...

    Ta hand om dig!
    Nalle

    SvaraRadera
  4. Hej mamsen!

    Nja, jämngamla blir vi ju aldrig du och jag. Hur skulle det gå till? ;-) Fast du kommer alltid vara min (unga och vackra) mamma hur "ung" du än blir.

    Puss & kram!
    Björn

    SvaraRadera